titel01Webhosting

uitlegpakkettenaanvragensupport

Welkom op de webhosting afdeling van Jeugdwerker.be

Hier kun je terecht voor gratis webruimte of tegen een scherpe prijs!
Wil je enkel gebruik maken van de extra services, zoals vermelding in de jeugdwerk zoekmachine, dan kun je kiezen voor de standaard account zonder webruimte.

Jeugdwerker.be webhosting is speciaal en exclusief gemaakt op maat van jeugdverenigingen.

Intekenen op het aanbod van Jeugdwerker.be betekent meer dan alleen je site hosten, je krijgt er heel wat extra voordelen bij! Zo worden de gegevens van je organisatie automatisch opgenomen in de database van jeugdverenigingen en worden je gegevens up-to-date weergegeven in de publieke fiches van de verenigingen. Je kunt hierdoor zelfs eenvoudigweg via het control panel een googlemap aanmaken met de jeugdbewegingen in jouw buurt of  gewoon alle chiro's, ksa, ... in je provincie, je kiest het helemaal zelf!

Bij ons geen addertjes of verborgen voorwaarden en zelfs ons gratis basispakket is volledig reclamevrij!

Een team van kenners staat ook steeds ter beschikking om je telefonisch of via mail te helpen met je problemen. Wij helpen je actief zoeken naar een oplossing zodat je problemen in een mum van tijd opgelost zijn.

In de toekomst worden onze extra diensten nog verder ontwikkeld en kun je nog een hoop extra's voor het jeugdwerk verwachten.

Bekijk de details van ieder pakket op de 'pakketten' pagina.

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk, aarzel dan niet om je vraag te stellen op ons forum!

 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Watering 1- 8020 Ruddervoorde -