, 1, 124, Scouts Sint-Denijs-Westrem - Zonnekerels, 9051, [O1502S], Zonnekerels, p, De Zonnekerels - St.-Lutgardis, scouts- en gidsengroep uit Sint-Denijs-Westrem nabij Gent." />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Sint-Denijs-Westrem  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Sint-Denijs-Westrem - Zonnekerels, 9051
Primulastraat 3
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/zonnekerels-sint-denijs-westrem.jpg
Wij zijn scouts en gidsen, meisjes en jongens, elk met een eigen verhaal. Iedereen kan erbij. We gaan samen op verkenning en durven tuimelen in het leven. De natuur is onze troef. We geloven in onszelf, in elkaar en in iets meer. We spelen een spel dat niet luchtledig is, in vrije tijd die niet vrijblijvend is. Met groot plezier en kleine daden komen we op voor onze omgeving en voor een kleurrijk Vlaanderen. Zo dromen we luidop van gelukkige mensen in een rechtvaardige wereld.
Waar?
De Zonnekerels beschikken over verschillende lokalen en terreinen gelegen in het centrum van Sint-Denijs-Westrem maar toch ver genoeg van de drukke banen.
Wanneer?
De activiteiten van De Zonnekerels vinden steeds plaats op zaterdag van 14-17u. Veranderingen op dit schema worden steeds door de leiding gecommuniceerd, en dit via de website (kalender), e-mail en/of de Joriko.
Lidgeld?
Contacteer de groepsleiding met vragen over het lidgeld.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.zonnekerels.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -