, 1, 321, Scouts Borgerhout - Xaverius Sint-Rita, 2140, [A2146G], Xaverius Sint-Rita, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Borgerhout  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Borgerhout - Xaverius Sint-Rita, 2140
Collegelaan 36
Deugeniet
De takleiding zorgt voor de eigenlijke vergaderingen waar het allemaal om gaat. Het zijn zij die ervoor zullen zorgen dat de leden aan scouting doen. Momenteel bestaat onze groep uit vier takken met allemaal een gemengde jongens- en meisjeswerking.
Waar?
De lokalen zelf liggen onmiddellijk rechts van de kerk van de Xaverius Parochie, aansluitend op het Xaveriuscollege. Gelieve GEEN POST te sturen naar dit adres, want deze brieven komen aan bij het Xaveriuscollege en kunnen mogelijk pas na lange tijd bij ons terecht komen. Contacteer de groepsleiding om rechtstreeks de briefwisseling naar hun thuisadres te sturen.
Wanneer?
Lidgeld?
Net zoals elke vereniging vragen wij ook aan alle geÔnteresseerde leden om zich in te schrijven. Het inschrijvingsgeld voor het scoutsjaar 2013-2014 bedraagt ? 37,00 voor het eerste ingeschreven kind en ? 33,00 voor elk volgend kind. In dit lidgeld zijn een heel aantal zaken inbegrepen die ons in staat stellen het vlotte verloop van het scoutsgebeuren te garanderen.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.xaveriusstrita.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -