, 1, 209, Scouts Waasmunster - O.L.V. Ter Heide, 9250, [O3205G], O.L.V. Ter Heide, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Waasmunster  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Waasmunster - O.L.V. Ter Heide, 9250
Rivierstraat 39
Spiespunt
Scouts en Gidsen OLV Ter Heide Waasmunster is een scoutsgroep die al bestaat sinds 1 januari 1960. Vandaag de dag tellen wij meer dan 300 leden. Je vindt ons in de Rivierstraat 39 in Waasmunster.
Waar?
Je vindt ons in de Rivierstraat 39 in Waasmunster.
Wanneer?
Lidgeld?
Alle jongens en meisjes vanaf 6 tot 17 jaar zijn welkom. Wanneer uw kind eens wil kijken of scouts iets voor hem/haar is mag hij/zij 3 keer gratis komen proeven van onze activiteiten. Bij de 4e keer vragen wij om uw kind in te schrijven. Door het lidgeld te betalen is uw scoutsboy of scoutsgirl voor een volledig scoutsjaar verzekerd, kan het gebruik maken van ons spelmateriaal en krijgt hier iedere week een fantastische scoutsnamiddag.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutswaasmunster.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -