, 1, 45, Tereken - Sint-Jozef, 9100, [O3103G], Sint-Jozef, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Tereken  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Tereken - Sint-Jozef, 9100
Tereken 33b
Eikeltje
Hier kan je kennismaken met onze jeugdbeweging: scouting, vrije tijd die niet vrijblijvend is. We richten ons naar kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar. Samen met hun leiding spelen en werken onze leden per leeftijdstak op wekelijkse vergaderingen, op weekends en op kamp.
Waar?
Tereken ligt op slechts 1 km van de Grote Markt van Sint-Niklaas en 2,5 km van Puytvoet. Bovendien beschikken we over een eigen terrein zodat we niet afhankelijk zijn van andere factoren of groepen. Maar zijn centrale ligging geeft ons de mogelijkheid ons snel en makkelijk te verplaatsen over de hele stad.

Adres:
Tereken 33B, 9100 Sint-Niklaas
Naast Heilig Hart school
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.tereken.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -