, 1, 416, Scouts Antwerpen - Zeescouts Sus Antigoon, 2050, [A1409M], Zeescouts Sus Antigoon, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Antwerpen  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Antwerpen - Zeescouts Sus Antigoon, 2050
Thonetlaan 165
zeescouts
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/zeescouts-sus-antigoon-antwerpen.jpg
Wij met de 9e Sus Antigoon Zeescouts zijn de stoere meisjesgroep die elke zondag samenkomen op Linkeroever. Door onze top-leidingsploeg die we hebben is er elke zondag vergadering. De jongere takken ravotten en spelen spelletjes, knutselen, zwemmen,... De oudere takken verkennen met hun boten het water!
Wanneer?
Een dagje scouts is op zondag van 9u tot 17u, tenzij anders meegedeeld door de leiding.
Lidgeld?
Om het nieuwe scoutsjaar te kunnen inzetten vragen wij enkele euro?s om uw dochter(s) te kunnen verzekeren bij Scouts & Gidsen Vlaanderen en hen een schitterend, veilig jaar te bezorgen. Het lidgeld voor uw dochter voor één volledig scoutsjaar bedraagt 60,00?. Dit omvat: - Verzekeringsgeld aan Scouts&Gidsen Vlaanderen 32? - Lidgeld aan de groep 23? - Omniumverzekering longboats 5? Voor twee dochters is het lidgeld voor beide 60 + 40 = ?100 Voor drie dochters is het lidgeld 50 + 40 + 40 = ?140 Voor de vierde, vijfde, ? dochter betaalt U ook ?40. Mogen wij U vriendelijk vragen het lidgeld over te schrijven op volgend nummer: BE04 7310 3090 9831 met de mededeling: ?lidgeld + naam dochter(s)?.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.susantigoon.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -