, 1, 368, Scouts Gent - Sint-Barbara, 9000, [O1413S], Sint-Barbara, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Gent  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Gent - Sint-Barbara, 9000
Savaanstraat 33
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/sint-barbara-gent.jpg
Als jeugdbeweging richt scouting zich naar kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar. Sint-Barbara is onderdeel van Scouts en Gidsen Vlaanderen ? District Gent Zuid. Onze centrumscouts is ideaal gelegen voor allerlei activiteiten die wij graag voor u verzorgen, gaande van stadsspelen tot bosvergadering, van sportactiviteiten tot kookvergaderingen, zonder natuurlijk het scoutskarakter te verliezen. Wij staan klaar met een enthousiaste leidingsploeg voor jongens en meisjes van het eerste leerjaar tot het vijfde middelbaar.
Wanneer?
Elke zaterdagmiddag zijn er activiteiten voor onze leden. De uren van de vergaderingen evenals de inkleding zijn afhankelijk van tak tot tak.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.stbarbara.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -