, 1, 63, Scouts Hasselt - Sint-Martinus den XIIde, 3500, [L1112S], Sint-Martinus den XIIde, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Hasselt  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Hasselt - Sint-Martinus den XIIde, 3500
Slachthuiskaai 22
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/sint-martinus-hasselt.jpg
Scouts Sint-Martinus den XIIde is een Hasseltse jongensscouts, opgericht in 1942. In 2016 staat er nog steeds een enthousiast leidersteam klaar om jongeren elke zaterdagnamiddag, en ook tijdens de winter-, paas- en zomervakantie, zich te laten amuseren.
Waar?
Er zit 1 kapoenentak en 1 welpen tak in Hollandsveld (Pater Valentinuslaan, naast de voetbalvelden) De andere kapoenen en welpentak zitten in Kiewit (Putvennestraat 80) De jongverkenners, verkenners en jinners zitten aan de (Slachthuiskaai 22)
Wanneer?
Vergaderingen gaan altijd door op zaterdag, meestal van 14u tot 17u, maar uitzonderingen zijn mogelijk.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.sint-martinus.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -