, 1, 683, Scouts Velm - Sint-Martinus, 3806, [L1611G], Sint-Martinus, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Velm  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Velm - Sint-Martinus, 3806
Sint-Martinusstraat 21
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/scoutsvelm.jpg
Waar?
Alle takken verzamelen aan de kerktrappen in Velm.
Wanneer?
- Kapoenen elke zondag van 10:00 tot 12:00 - Kabouters, Jong-gidsen, Gidsen en Verkenners elke zaterdag van 14:00 tot 17:00 - Welpen en Jong-verkenners elke zaterdag van 9:30 tot 12:00 - De jin heeft speciale tijdstippen afhankelijk van hun werk
Lidgeld?
Wanneer je je inschrijft bij de Sint-Martinusscouts van Velm, word je automatisch lid van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Je betaalt het lidgeld dat werd vastgelegd door het Nationale Verbond (32 euro) Voor meer info over de inschrijving, lidgeld, ... kan u terecht bij de groepsleiding.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsvelm.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -