, 1, 224, Scouts Strombeek-Bever - Sint-Amandsgroep, 1853, [B1706G], Sint-Amandsgroep, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Strombeek-Bever  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Strombeek-Bever - Sint-Amandsgroep, 1853
Piereman
Nijverheidslaan 13
Kimmik
Vergaderingen elke zondag van de maand, op één na, houden wij op zondagnamiddag scouts van 14u tot 17u. Tijdens het jaar doen we ook nog bijkomende activiteiten zoals een groepsweekend (met heel de scoutsgroep op weekend), een takweekend (met je eigen groep op weekend), wafelverkoop, sinterklaasfeestje, kerstfeestje, Spaghettifeest, stadskriebels in Brussel, gaan zwemmen en nog andere activiteiten die nu nog niet vastliggen. In augustus gaan wij op scoutskamp naar de Ardennen.
Wanneer?
Elke zondag van de maand, op één na, houden wij op zondagnamiddag scouts van 14u tot 17u. Dit gaat door aan de Piereman, Nijverheidslaan 2, in Strombeek. Je kan je inschrijven vanaf 6 jaar.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsstrombeek.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -