, 1, 376, Scouts Oosterzele - Sjaloom, 9860, [O2205M], Sjaloom, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Oosterzele  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Oosterzele - Sjaloom, 9860
Achterdries 31b
Gidske
Scouts sjaloom is een enthousiaste en gezellige meisjesscouts in Oosterzele. Ben jij 6 jaar of word jij 6 jaar voor 1 januari? Of ben je ouder. Heb jij zin in een avontuur vol spel, fantasie en creativiteit dan is scouts Oosterzele zeker iets voor jou! Je maakt heuse kampvuren, beleeft gezellige avonden en speelse, ruige namiddagen met vriendinnen, het is maar een kleine greep van wat je te wachten staat. Je leert sjorren en échte kampen bouwen, gaat op tocht, op weekend en leert een heleboel nieuwe mensen kennen. Waar wacht je nog op? Nog steeds niet overtuigd? Kom het gewoon eens proberen, volledig vrijblijvend!
Waar?
Ons lokaal en terrein is te bereiken via een rustig weggetje. Voor en na de activiteiten proberen wij dit autovrij te houden, zodat ons terrein veilig blijft voor de kinderen. In de Achterdries zelf is er voldoende mogelijkheid tot parkeren.
Wanneer?
Onze vergaderingen gaan door op zaterdagnamiddag, tenzij anders vermeld in het Gidske. De leden worden om 14.30 u op het terrein verwacht, vroeger is er geen toezicht voorzien. De vergaderingen lopen af om 17.30 u.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsoosterzele.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -