, 1, 535, Scouts Lebbeke - Tijl Uilenspiegel, 9280, [O3401G], Tijl Uilenspiegel, e, Welkom op de website van Scouts en Gidsen Lebbeke!" />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Lebbeke  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Lebbeke - Tijl Uilenspiegel, 9280
Lange Minnestraat 65
Sprokkel
Wij zijn een toffe bende jongens en meisjes die samen leuke spelletjes spelen, kampen bouwen, knutselen, op tocht gaan en sjorren. Elk jaar gaan we op weekend en op kamp. Begint het te kriebelen als je dit leest? Kom dan gerust eens meespelen op de scouts.
Wanneer?
Onze activiteiten gaan door op zondag van 14u tot 17u. Als we toch op een andere keer werking geven kan je dit terugvinden in onze sprokkel.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutslebbeke.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -