, 1, 2833, Scouts Houwaart, 3390, [B2420G], Scouts Houwaart, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Houwaart, 3390
Halderstraat 11a
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/scouts-houwaart.jpg
Ben je nieuwsgierig en wil je graag eens komen proeven van het scoutsleven, stuur ons een mailtje, of kom zaterdag kijken tijdens een van onze activiteiten.
Waar?
Onze lokalen in de Haldertstraat nr 11a liggen achter de Basisschool te Houwaart.
Wanneer?
We komen elke zaterdag bijeen van 14u tot 17u in onze lokalen.
Lidgeld?
Het lidgeld voor schooljaar 2014-2015 bedraagt 40?. Het grootste deel hiervan wordt doorgestort naar Scouts en Gidsen Vlaanderen voor de verzekering. Wat overblijft wordt gebruikt om de activiteiten te organiseren en het lokaal te onderhouden.

Inschrijven kan door overschrijving op rekeningnr: BE32 8601 1812 8602 Gelieve "LIDGELD", tak en volledige naam te vermelden op de overschrijving. Zodra jullie zijn ingeschreven krijgen jullie van de leiding het nieuwe jaarteken.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutshouwaart.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -