, 1, 574, Scouts Heirbrug - Scouts Jan Berchmans, 9160, [O3202S], Scouts Jan Berchmans, e, http://www.scoutsheirbrug.be" />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Heirbrug  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Heirbrug - Scouts Jan Berchmans, 9160
Veerstraat 14
Sjorring
Wij zijn de scouts van de Heirbrug (Scouts Jan Berchmans), ook gekend als Scouts D'hand. We zijn een gezellige familiale jeugdbeweging. Elke zondagmiddag tussen twee en vijf uur organiseren we een waaier van leuke spelletjes en andere activiteiten (bv: bos- en pleinspelen, speurtochten en nog vele andere binnen- en buitenactiviteiten). Naast deze activiteiten hechten wij nog veel belang aan scoutstradities en de daarbij horende activiteiten en technieken zoals sjorren, woudloperskeuken, kaart- en kompaslezen. Daarnaast gaan we ook elk jaar ook op kamp als ideale afsluiter van een geslaagd scoutsjaar. Op kamp leven we met respect voor, tussen en in harmonie met de natuur. Scout ben je niet enkel tussen twee en vijf, scouts zit in je. We verheugen ons er op je zondag te verwelkomen, De leidingsploeg van scouts D\'Hand.
Waar?
Achter de kerk van Heirbrug. Veerstraat 14, 9160 Lokeren
Wanneer?
Iedere zondag van 14h tot 17h
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsheirbrug.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -