, 1, 78, Scouts Zannekin Diksmuide, 8600, [W2303G], Scouts Zannekin Diksmuide, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Zannekin Diksmuide, 8600
Laure Fredericqlaan 13
Scooter
De Leiding van Scouts Zannekin vormt d'Arte Kern van de groep. Ze staat in voor de dagdagelijkse werking: organisatie van de wekelijkse activiteiten, het op poten zetten van evenementen, het kamp organiseren, enzovoort.
Waar?
Ons scoutslokaal is erg goed centraal gelegen in het mooie stadje Diksmuide, met het stadspark als achtertuin. Ons lokaal zit een klein beetje verscholen onder en naast het stedelijk zwembad, maar als je er een toertje rond loopt zul je het zeker wel tegen komen. Dankzij onze ligging kunnen we gemakkelijk eens gaan zwemmen, een stads- of parkspel spelen, of gewoon pleinspelen op het pleintje met speeltuigen net naast ons lokaal.
Wanneer?
De vergaderingen vinden doorgaans plaats elke zaterdagvoormiddag van 9 tot 12 uur, maar nu en dan organiseren we ook dingen op andere momenten.
Lidgeld?
Het lidgeld voor het scoutsjaar 2013-2014 bedraagt ? 27,70.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsdiksmuide.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -