, 1, 1923, Den Bunt - Scouts Bunt, 2180, [A2417G], Scouts Bunt, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Den Bunt  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Den Bunt - Scouts Bunt, 2180
Waterstraat 16
Progisco
Spelletjes spelen, nieuwe vrienden maken, zot doen, uitdagingen aangaan, knutselen, uitstappen doen, op weekend en op kamp gaan en vooral grenzeloos groeien! Iedereen van 6 t.e.m. 17 jaar kan zich als lid aansluiten. De eerste 2 jaar zitten jongens en meisje samen. Daarna worden jongens en meisje gesplitst.

Vragen?

De leiding en groepsleiding staan elke zondag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of stuur ons een mailtje via scouts.bunt@gmail.com!
Wanneer?
Elke zondag, behalve de tweede van de maand, ben je om 14u welkom op de terreinen van scouts Bunt. Om 17u mag je moe maar voldaan, met een hoop gekke verhalen, terug naar huis.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsbunt.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -