, 1, 297, Scouts Merksem - den 61 - Sint-Jozef, 2170, [A2361S], Sint-Jozef, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Merksem - den 61  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Merksem - den 61 - Sint-Jozef, 2170
Terlindenhofstraat 204A
Memoriek
Onze lokalen zijn gelegen in het kasteel Runcvoorthof naast het Stadspoppentheater en het Virgo Maria-instituut. Er is tevens een directe toegang tot het Runcvoortpark. Onze lokalen worden niet verhuurd.
Waar?
Ons scoutslokaal is gelegen in de Terlindenhofstraat 204a. Deze lokalen grenzen aan het Runcvoortpark, en zijn te bereiken via het doodlopend gedeelte van de Terlindenhofstraat, waar ook het NMKT zich bevindt. Je ziet halverwege de straat aan de rechterkant een groen poortje, daar vind je ons.
Wanneer?
Elke zondag (toch bijna) is het van 10u tot 17u vergadering voor alle takken. Wat er op het programma staat vind je terug in de memoriek, dit is ons programmaboekje.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scouts61.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -