, 1, 985, Scouts Deinze - Sint-Michiel en Sint-Elisabeth, 9800, [O1501G], Sint-Michiel en Sint-Elisabeth, s, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Deinze  (Toon op kaart)
 
1s
jeugd

Scouts Deinze - Sint-Michiel en Sint-Elisabeth, 9800
Leon Declercqstraat 3b
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/sint-michiel-en-sint-elisabeth-deinze.jpg
Dat zijn wij. Een erg actieve jeugdbeweging in het Deinse voor jongens en meisjes tussen 6 en 18 jaar. Dat betekent dat iedereen van het eerste leerjaar tot het zesde middelbaar welkom is in onze beweging. Eens scout, altijd scout. Na het zesde middelbaar krijg je kans om toe te treden tot de leiding. Daarna zal onze oud-leiding je met open armen ontvangen in hun clubje.
Waar?
Onze lokalen (Koene Eland gedoopt, naar de stichter van onze vereniging) bevinden zich te Deinze, in de Leon Declercqstraat 3b, naast het VTI. Ons terrein herken je zo aan de slagboom.
Wanneer?
Ons werkjaar begint in september en eindigt in mei. In augustus gaan we op zomerkamp. We spreken normaal gezien wekelijks af tussen 14 uur en 17 uur aan ons eigen lokaal, al kan dat verschillen bij de oudere takken. Onze weekends gaan meestal door in de maanden november en maart.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutingdeinze.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -