, 1, 263, Scouting Molenbeek - Scouts en Gidsen Molenbeek, 1080, [B1260G], Scouts en Gidsen Molenbeek, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouting Molenbeek  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd
www.scogimo.be" target="_blank">
Scouting Molenbeek - Scouts en Gidsen Molenbeek, 1080
Haeckstraat 59
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/scouts-en-gidsen-molenbeek-sint-jans-molenbeek.jpg
Wij zijn Scouts en Gidsen Molenbeek, een bende speelvogels die op zondag knotsgekke avonturen beleven. Wil jij ook deel uit maken van deze groep? Wij verwelkomen alle speelvogels en avonturiers, groot of klein, met open armen.
Waar?
Onze lokalen bevinden zich in het schoolgebouw van de vrije basisschool Sint-Albert. (vlakbij metrohaltes Simonis en Belgica)
Wanneer?
Van september tot juni. 3 keer per maand op zondag, van 13u45 tot 17u. De 4e zondag van de maand is er geen scouts. Af en toe doen we ook een dagvergadering, dan zijn we van 10u tot 17u weg. We gaan natuurlijk ook op weekend en op kamp.
Lidgeld?
Het lidgeld bedraagt 32,5 euro. Dat geld wordt gebruikt om uw zoon/dochter te verzekeren. Daarmee bent u altijd gerust als uw zoon of dochter naar de scouts komt. Het geld kan gestort worden op het rekeningnummer BE 66 7350 2530 3143

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsmolenbeek.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -