, 1, 106, Zeescouts Oostende - Zeescouts De Schorre, 8400, [W1404G], Zeescouts De Schorre, e, Zeescouts De Schorre is een scouts in oostende (naast ziekenhuis heilig hart) die ..." />
 

categoriegemeentekaart

titel01Zeescouts Oostende  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Zeescouts Oostende - Zeescouts De Schorre, 8400
Gouwelozestraat 56a & 56b
zeescouts
't Schorretje
Onze vloot bestaat nu uit 2 Lelievletten en een Skarl 685 maar we zijn momenteel een houten snipe aan het opknappen die binnekort ook tot onze vloot zal behoren. Daarnaast hebben we ook nog wat kleinere bootjes liggen.
Waar?
Botenloods: Sluisplein 2, 8400 Oostende
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.zeescoutsdeschorre.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -