categoriegemeentekaart

titel01Akabe Antwerpen Linkeroever - Akabe 5 & 6 Schep Vreugde  (Toon zonder kaart)
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A1306G]
Gouw Antwerpen - District West
www.6aka.be
Schep Vreugde
Blancefloerlaan 100, 2050 Antwerpen
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Jongeren en volwassenen met een mentale beperking krijgen bij ons de kans om samen te spelen. We willen aantonen dat jongeren met een handicap meer mogelijkheden dan beperkingen hebben. Onze groep is een gemengde scoutsgroep voor personen met een licht tot matige mentale beperking (type 1 en 2) van 6 tot 26 jaar.
Wanneer?
Om de veertien dagen op zondagnamiddag komen wij samen in onze lokalen aan de Blancefloerlaan 100, 2050 Antwerpen Linkeroever. De vergaderingen starten om 14:00 en eindigen om 17:00. Bijzondere activiteiten worden op voorhand meegedeeld.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-04-08 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -