, 1, 19, Scouts Laken - Jan Van Ruusbroec, 1020, [B1206G], Jan Van Ruusbroec, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Laken  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Laken - Jan Van Ruusbroec, 1020
Forumlaan 4
Shelter
Iedereen die geÔntereseerd is mag gewoon eens langskomen; pas na enkele vergaderingen moet je beslissen of je gaat blijven komen. Je vindt een overzichtje van de vergaderingen en de juiste uren in de meest recente kalender.
Waar?
Ons lokaal bevindt zich in het Jan-Van-Ruusbroeckollege in de Forumlaan 4 in 1020 Laken. Je geraakt binnen langs de speelplaats (ongeveer halverwege de verkeerslichten als je aan de hoofdingang staat).
Wanneer?
We komen iedere zaterdag van 14u tot 17u samen op de speelplaats van het Jan Van Ruusbroec-college.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsruusbroec.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -