, 1, 369, Scouts Wetteren - Prins Boudewijn, 9230, [O2209G], Prins Boudewijn, s, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Wetteren  (Toon op kaart)
 
1s
jeugd

Scouts Wetteren - Prins Boudewijn, 9230
Groene Wegel 2
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/prins-boudewijn-wetteren.jpg
Alle kinderen op zoek naar avontuur, plezier maken en vrienden voor het leven zijn welkom vanaf 6 jaar (of 6 worden gedurende scoutsjaar). Scoutsleden worden ingedeeld op basis van hun geboortejaar, niet op basis van de klasgroep op school.
Waar?
De terreinen en lokalen van zijn gelegen in de Groene Wegel te Wetteren. De naam van onze straat zegt genoeg. Het is een oase van groen en rust. Meer info op www.scoutswetteren.be
Wanneer?
Tenzij anders vermeld op de kalender gaan de activiteiten door op zondagmiddag. Om 14.00u starten de activiteiten. De kapoenen en de wouters duren tot 17h, de jonggivers, givers en jinners tot 17.30u. Elke tak maakt een planning op en ouders krijgen een login op de website.
Lidgeld?
lidgeld is een verzekering voor het scoutslid (via Scouts en Gidsen Vlaanderen)

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutswetteren.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -