, 1, 232, Scouts Diest - Poolster, 3290, [B2407G], Poolster, e, Poolster Scouts Diest is de enige gemengde scoutsgroep voor jongens en meisjes in Diest." />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Diest  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Diest - Poolster, 3290
Hortensiastraat z/n
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/poolster-diest.jpg
Poolster is de enige gemengde scouts in Diest. Dat betekent dat zowel meisjes als jongens bij ons welkom zijn! Alle zaterdagen tijdens het schooljaar worden er vergaderingen georganiseerd voor jongeren tussen 6 en 18 jaar. Naast de vergaderingen wordt er ook 2x per jaar een weekend georganiseerd en in de zomervakantie een kamp.
Waar?
Sinds de oprichting van onze scouts zijn onze lokalen te vinden in de hortensiastraat, te Diest.
Wanneer?
Jullie kunnen bij ons elke zaterdagnamiddag tussen 14h en 17h30 terecht voor de leukste spelen, heuse avontuur- en dagtochten, om torens te bouwen en nog veel meer... Maar het allerbelangrijkste is, dat wij ons amuseren en ons kunnen uitleven!!
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.poolster.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -