, 1, 47, Scouts Wilrijk - Oosterveld, 2610, [A1573G], Oosterveld, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Wilrijk  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Wilrijk - Oosterveld, 2610
Groenenborgerlaan 216
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/oosterveld-wilrijk-antwerpen.jpg
Wij zijn de tofste scoutsgroep in Antwerpen en omstreken, al vele jaren zetten wij ons belangeloos in om kinderen, jong en oud de tijd van hun leven te bezorgen. Bij ons leren ze zichzelf ontwikkelen op een speelse en leuke manier. Ze kunnen zich her volledig uitleven en leren veel bij op sociaal vlak. Ook leren ze respect te hebben voor elkander en de natuur.
Wanneer?
Wij hebben elke zondag vergadering van 10u tot 12.30u, tenzij anders vermeld in het programmaboekje. Ook nemen wij onze leden elk jaar 2 x mee op weekend. 1 maal in het eerste trimester, en 1 maal in het 2e of 3e trimester. Maar het absolute hoogtepunt van het scoutsjaar blijft natuurlijk het kamp!
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsoosterveld.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -