categoriegemeentekaart

titel01Scouts Bredene - Noordland  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W1408S]
Gouw Noordzee - District De Kelle
www.noordlandbredene.be
Spuikomlaan 21a, 8450 Bredene
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal De Snekke.
Scouts en gidsen gaan samen op verkenning en spelen het leven; we zijn mee met de laatste trends maar de natuur blijft top. We geloven in onszelf, in elkaar en in iets meer. Scouting combineert wat 'in' en leuk is, met wat waardevol en zinvol is.
Waar?
Lokaal 'De Snekke', Spuikomlaan 21a, 8450 Bredene.
Wanneer?
Elke zaterdag van 14u30 tot 17u30 (uitzondering mogelijk zie flash).
Lidgeld?
Om uw kind in te schrijven bij Scouts en Gidsen Noordland Bredene stort u ? 50 (? 35 vanaf het 3de kind) op onze rekening: BE40 9792 4308 7863, met vermelding 'Lidgeld' + naam van uw kind. Ook vragen wij enkele gegevens, dit doet u via de individuele steekkaart die online moet ingevuld worden. Meer info karelgevaert@hotmail.com
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-10-01 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -