, 1, 311, Scouts Moerbeke-Waas - Sint-Antonius, 9180, [O3204G], Sint-Antonius, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Moerbeke-Waas  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Moerbeke-Waas - Sint-Antonius, 9180
Moerhofstraat 16
De Moerkluis
Je kent het beeld : een troepje scouts en gidsen dat door je straat trekt, een bende jonge welpen op het plein, een tentenkamp aan de Ourthe. Elke week opnieuw zijn we ergens te vinden, ongeveer 70.000 meisjes en jongens, allemaal lid van SGV, de Scouts en Gidsen Vlaanderen. Elke week opnieuw maken we ruimte om vrienden te ontmoeten en samen, met vallen en opstaan, de dingen zelf in handen te nemen. Voor jezelf opkomen en toch luisteren naar anderen, keuzes maken en dingen realiseren, op zoek gaan naar persoonlijke antwoorden in alles wat dichtbij of veraf in de wereld gebeurt. Voor ons is de wereld belangrijk. We spelen erin, kamperen in volle natuur of gaan op tocht. We gaan om met haar kleine en grote problemen, zijn bezorgd om het leefmilieu en om ieders mening of cultuur. Het buitenleven, net als verdraagzaamheid en solidariteit, zijn dan ook niet weg te denken uit scouting. SGV Sint-Antonius Moerbeke-Waas wil voor iedereen uitnodigend zijn, wij staan open voor alle kinderen en jongeren. Je ziet het jong, speels, creatief en bezig met vandaag, zonder goede dingen uit onze traditie te vergeten. Zo is scouting. Bewogen, met een kritische, ongepolijste kijk op de wereld. Ben je nog niet overtuigd, dan kan je steeds eens komen proberen. De scoutskriebels komen wel boven nadat je enkele supertoffe scoutsactiviteiten hebt meegemaakt.
Waar?
Onze lokalen zijn gelegen aan de sportvelden in Moerbeke-Waas. Ons adres: Moerhofstraat 16 9180 Moerbeke-Waas
Wanneer?
Elke week opnieuw - de zondagnamiddag van 13.30 tot 16.30 uur - maken we ruimte om vrienden te ontmoeten en samen, met vallen en opstaan, de dingen zelf in handen te nemen.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsmoerbekewaas.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -