, 1, 346, Scouts Mariaburg - O.L.V. v Vrede Sint-Mariaburg, 2180, [A2453G], O.L.V. v Vrede Sint-Mariaburg, e, 53ste Scouts Mariaburg is een gemengde scoutsgroep in hartje Mariaburg (Ekeren, Antwerpen). Het is een kleine groep, dus iedereen kent iedereen. We komen elke zondag samen en doen twee weekends per jaar. Er is natuurlijk ook nog het supertoffe kamp in juli." />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Mariaburg  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Mariaburg - O.L.V. v Vrede Sint-Mariaburg, 2180
Frans Standaertlei 48
Den Toeter
Met een ledenaantal dat flirt met het getal 200 zijn we geen extreem grote scoutsgroep. Ideaal dus want gezichten worden al snel herkend. We proberen ook om plezier te laten primeren in onze groep, niet omdat we de vaste normen en waarden willen negeren (integendeel). Maar wel om scouting voor iedereen mogelijk te maken. Zo is een piekfijn uniform met alle kentekens, scoutsbroek/scoutsrok en blinkende botinnen geen must. Uiteraard willen we nog altijd als scoutsgroep herkenbaar blijven en zijn een t-shirt (van de scouts) en een das de minimale onderdelen waarvan we willen dat ze gedragen worden.
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsmariaburg.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -