, 1, 113, Scouts Brasschaat - Jobertus, 2930, [A2420G], Jobertus, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Brasschaat  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Brasschaat - Jobertus, 2930
Gemeentepark 14
Schakel
Jobertus is groot. Heel groot. Een normale scoutsgroep telt 5 verschillende takken. Deze takken worden bepaald volgens de leeftijd van de leden. De jongste spruiten heten bijvoorbeeld kapoenen. Maar omdat de ledenlijsten van onze scoutsgroep al sinds mensenheugnis de pan uit swingen, zijn we aan het splitsen gegaan. Want elke week een groep van 160 hyperactieve welpen temmen, zou geen pretje zijn. Daarom werken we met zogenaamde paralleltakken. De kapoenen zijn bij ons verdeeld over de Sjamfoeters en de Loebassen, die afwisselend in de voor- en namiddag naar de scouts komen. Het wordt nog lastiger. De welpen en de kabouters (dat zijn vrouwtjeswelpen, maar dat onderscheid doet er niet toe bij een gemengde groep als de onze) zijn dan op hun beurt nog eens onderverdeeld, zodat we er ook nog een lichtjes gewijzigde leeftijdsindeling op na houden.
Waar?
Ons lokaal ligt aan de rand van het Park van Brasschaat. Er is dus genoeg bos om in te spelen, en de winkels in het centrum zijn vlakbij.
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.jobertus.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -