, 1, 405, Scouts Destelbergen - Haegepoorters, 9070, [O1306G], Haegepoorters, e, " /> ", "9070"); } //]]>
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Destelbergen  (Toon zonder kaart)
1e
jeugd

Scouts Destelbergen - Haegepoorters, 9070
Bijlokestraat 18
Haegeprekerke
De Haegepoorters is een scoutsgroep voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. We maken deel uit van het grotere geheel van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Samen met alle andere scouts en gidsen hebben wij een missie !
Waar?
Ons scoutsterrein heeft twee ingangen: Bredenakkerstraat 31 A (ingang naast de Pius X-kerk) en Bijlokestraat 18
Wanneer?
De vergaderingen gaan door op zondag van 14u-17u voor kapoenen en welpen, 14u-18u voor jonggivers en givers.
Lidgeld?
Het lidgeld voor één kind bedraagt 45 euro. Voor een tweede kind betaalt u echter slechts 40 euro. In deze prijs zitten onder andere de verzekering voor elke zondag, op weekend en op kamp, het Haegeprekerke dat u elke twee maand in uw brievenbus zal terugvinden en het materiaal dat wordt gebruikt tijdens vergaderingen. Nieuwe leden mogen eerst 3 keer proberen voor ze zich moeten inschrijven. Om het vieruurtje elke week te sponsoren vragen wij uw kind elke week een halve euro mee te geven naar de vergadering. Indien anders (bijvoorbeeld voor sinterklaas zal er één euro worden gevraagd) wordt dit vermeld in het Haegeprekerke.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.haegepoorters.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -