, 1, 986, Scouts Merelbeke - Graalridders-Gudrun, 9820, [O2201G], Graalridders-Gudrun, c, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Merelbeke  (Toon op kaart)
 
1c
jeugd

Scouts Merelbeke - Graalridders-Gudrun, 9820
Vallegweg 2
Graaltje
Scouts & Gidsen Vlaanderen Graalridders-Gudrun is ontstaan uit 2 verschillende scoutsgroepen: de meisjesgroep Gudrun en de jongensgroep Graalridders.
Wanneer?
De vergaderingen gaan steeds door op zaterdagnamiddag van 14u00 tot 17u00, tenzij anders vermeld in het Graaltje. Het scoutsjaar loopt van de eerste zaterdag van september tot ongeveer half mei en wordt steevast afgesloten met een spetterend zomerkamp.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.graalridders-gudrun.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -