, 1, 488, Gidsen Geel (Enkel meisjes) - De Klauwaerts, 2440, [A4309M], De Klauwaerts, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Gidsen Geel (Enkel meisjes)  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Gidsen Geel (Enkel meisjes) - De Klauwaerts, 2440
Eikevelden 36
't Klauwke
Waar?
Alle activiteiten vinden plaats in ons scoutslokaal gelegen te Eikevelden 36, 2440 Geel tenzij anders vermeld in het maandprogramma 't klauwke dat via onze website www.deklauwaerts.be te raadplegen is.
Wanneer?
Elk weekend is er een scoutsactiviteit, tenzij in de vakantieperiode. Voor de jongste leden (eerste leerjaar tot vijfde leerjaar) is het scouts op zaterdag tussen 13.30 en 16.00 uur. Voor de oudere leden (zesde leerjaar tot zesde middelbaar) is het scouts op zondag tussen 09.30 en 12.00 uur. Dit kan soms veranderen maar dit wordt aangegeven in onze maandplanning die online, via onze website, te raadplegen is.
Lidgeld?
Het lidgeled bedraagt 40 euro. Als je in het bezit bent van een vrijetijdspas van de Stad Geel krijg je een vermindering op het lidgeld, en alle andere activiteiten zoals het kamp, van 50%.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.deklauwaerts.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -