, 1, 370, Scouts Antwerpen - Sint-Jan Berchmans, 2000, [A1204G], Sint-Jan Berchmans, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Antwerpen  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Antwerpen - Sint-Jan Berchmans, 2000
Jodenstraat 15
The Iron Duke
Scoutsgroep de IV, al 100 jaar komen wij samen op zondagvoormiddag van 9.30u tot 12u in onze lokalen op de Jodenstraat in hartje Antwerpen! Heeft uw kinderen van 6 tot 18 jaar? Laat ze vrijblijvend met ons kennismaken!
Wanneer?
Elke zondagvoormiddag van 9.30u tot 12u komen onze leden naar het lokaal voor een toffe vergadering vol plezier en sfeer!
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.de4.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -