, 1, 558, de 25 - Sint-Joris, 2020, [A1125G], Sint-Joris, e, scouts 25 sint joris antwerpen kiel Sint Catharinaplein Kielpark" />
 

categoriegemeentekaart

titel01de 25  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

de 25 - Sint-Joris, 2020
Sint-Catharinaplein 1A
Klopstok
Vanaf je naar het eerste leerjaar gaat, mag je ook naar de scouts komen.
Waar?
Onze lokalen zijn op het Sint Catherina plein (vlak naast de kerk.)
Wanneer?
Op zondag kan je langskomen voor een verrassende 'vergadering'. Dit is niets meer (of minder) dan het bijeenkomen met jongens of meisjes van jouw leeftijd om één of andere fijne activiteit te doen. Dit is meestal van 10u00 tot 12u30.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.de25.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -