, 1, 190, Scouts Beringenmijn - Sint-Jan Berchmans, 3580, [L1406G], Sint-Jan Berchmans, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Beringenmijn  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd

Scouts Beringenmijn - Sint-Jan Berchmans, 3580
Watersportlaan
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/sint-jan-berchmans-beringen.jpg
Ravotten? Kampen bouwen? Knutselen? Maar vooral nieuwe vrienden maken? Scouts Beringen-Mijn is the place to be! Elke zaterdagnamiddag (14u ? 17u) zorgt onze enthousiaste leiding voor boeiende activiteiten voor jong en oud. Altijd iets verschillend, altijd iets tof. Spelenderwijs leren onze leden sjorren, koken, kaartlezen, samenwerken met anderen...
Wanneer?
Elke zaterdagnamiddag (14u tot 17u) zorgt onze enthousiaste leiding voor boeiende activiteiten voor jong en oud. Altijd iets verschillend, altijd iets tof.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsberingenmijn.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -