, 1, 81, Scouts Baardegem - Sint-Margareta, 9310, [O2311G], Sint-Margareta, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Baardegem  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

Scouts Baardegem - Sint-Margareta, 9310
Rampelberg 114-116
Kastrolleken
Wanneer?
Normaal gaan de vergaderingen elke zondag door van 14 uur tot 17 uur. Soms kan dit echter al eens wijzigen (examenperiode van zowel de leden als de leiding; of om andere redenen, zoals een eetfestijn of een fuif). Activiteiten kunnen dan soms op vrijdag, zaterdag of helemaal niet doorgaan. Raadpleeg dus goed op voorhand "ons Kastrolleken" (of deze website), zodat er geen misverstanden ontstaan!
Lidgeld?
Het lidgeld bedraagt 35 euro. Dit gaat bijna volledig naar de verzekering van Scouts- en Gidsen Vlaanderen, de rest wordt gebruikt om deze maandprogramma?s te financieren.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsbaardegem.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -