, 1, 154, Scouting Antwerpen-Zuid 6plus16de - Sint-Laureis - Sint-Norbertus, 2018, [A1322G], Sint-Laureis - Sint-Norbertus, s, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouting Antwerpen-Zuid 6plus16de  (Toon op kaart)
 
1s
jeugd

Scouting Antwerpen-Zuid 6plus16de - Sint-Laureis - Sint-Norbertus, 2018
Hertsdeinstraat 25/2
De binnentent
Onze wekelijkse activiteiten voor de jeugd (ook wel vergaderingen genoemd) vinden doorgaans plaats op zaterdagnamiddag tussen 14u00 en 17u00. Uiteraard zijn afwijkingen hierop geen uitzondering. Een trip naar zee, een tocht in de Ardennen of een avondje film zijn niet steeds te verwezelijken op een namiddag.
Waar?
Onze lokalen zijn gelegen in Antwerpen Zuid, op ongeveer 1 km van het Museum van Schone Kunsten en ongeveer 200 m van het gebouw den Bell.
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutingantwerpenzuid.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -