, 1, 660, 4de - Sint-Joris, 2170, [A2304M], Sint-Joris, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel014de  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd

4de - Sint-Joris, 2170
Bouckenborghpark (naast het kasteel)
Bredabaan 557
't Boekske
Wij zijn de 4de Sint Joris Meisjesgidsen Merksem. Wij zijn een meisjesscouts, met name de enige van Merksem. In 2010 vierden we ons 90-jarig bestaan. We mogen ons dan ook met trots de oudste gidsengroep van BelgiŽ noemen. Elke zondag komen wij samen om ons te amuseren. Wat doen we zoal? We gaan op tocht, spelen in het bos, verkleden ons in de gekste dingen en lachen ons te pletter. We doen dit in verschillende leeftijdsgroepen.
Waar?
Onze lokalen zijn gelegen in het Bouckenborgpark te Merksem. (einde van de dreef, links van het kasteel) Dit park zorgt voor een perfect speelterrein. Zowel grasvelden als bossen zijn onmiddellijk nabij om te spelen.
Wanneer?
De vergaderingen gaan meestal door op zondag.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.4desintjoris.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -