categoriegemeentekaart

titel01Scouts Deurne - Impeesa  (Toon zonder kaart)
FOS Open Scouting [205]
www.impeesa.be
Peter Benoitlaan 31, 2100 Deurne (Antwerpen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts Impeesa is gevestigd in Deurne-zuid op de rand van stad en groen. We zijn aangesloten bij FOS Open Scouting: de pluralistische scouts & gidsen van Vlaanderen. Iedereen is welkom, ongeacht huidskleur, ras of overtuiging.
Waar?
Scouts Impeesa is gevestigd in Deurne-zuid op de rand van stad en groen.
Wanneer?
Elke zondag van 10 uur tot en met 17 uur.
Lidgeld?
Het lidgeld bedraagt ? 52 voor het eerste lid van je gezin , ? 47 voor het tweede en ? 42 vanaf het derde en daaropvolgende leden uit jouw gezin.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2021-08-17 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -