categoriegemeentekaart

titel01Scouts Kessel-Lo - De Vlievleger  (Toon zonder kaart)
FOS Open Scouting [264]
www.devlievleger.be
Schoolstraat Z/N, 3010 Kessel-Lo (Leuven)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wij zijn de 264e eenheid "De Vlievleger" Kessel-Lo (Leuven) van FOS Open Scouting. We organiseren scoutsvergaderingen en activiteiten per leeftijdsgroep: bevers (5-7j), welpen (8-11j), jong gv's (12-14j), gv's (15-17j) en soms ook seniors (voorbereidend jaar leiding).
Waar?
Onze lokalen kan je vinden in de Schoolstraat te Kessel-Lo. Eens je in de Schoolstraat bent (dit is een doodlopende straat) volg je het kleine pad links naar een groene poort, waar je ons terrein op kan tot aan de geel-beige lokalen.
Wanneer?
Elke zaterdag van het schooljaar zijn er scoutsvergaderingen tussen 14u en 17u.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2010-10-19 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -