titel02 Spelenbank

Dit is de spelenbank van Jeugdwerker.be!
Deze databank is niet bedoeld om activiteiten klakkeloos te kopiŽren en te gebruiken in je eigen vereniging, maar deze is er om inspiratie op te doen! Een goede jeugdwerker denkt na over activiteiten en past ze aan naar zijn/haar doelgroep!

Je bent vrij alle hier gepubliceerde activiteiten, spelen en spelletjes te gebruiken, maar als je ze gebruikt, maak dan een vermelding van de maker van het spel en zet er niet gewoon je eigen naam onder!  Dat is niet meer dan fair tegenover de maker van de activiteit.

Als je zelf een leuk spel hebt, dan kan je dit doormailen naar of posten op het forum om hier te publiceren. Uiteraard wordt jouw naam hierbij gepubliceerd, ere wie ere toekomt!

Commentaar en tips bij de spelen kun je posten op het forum. Op het forum kan je ook je spelen laten bekijken door andere jeugdwerkers om zo tips en feedback te krijgen.

Deze spelenbank kan enkel waardevol worden als ook jullie hier actief in meewerken.

Alle spelen in onze spelenbank zijn degelijk uitgewerkt, je vindt hier geen vage, halfafgewerkte voorbereidingen. In plaats van kwantiteit (zoals de meeste spelenbanken) kiezen wij voor kwaliteit, want daar zijn de kinderen meer bij gebaat!
 

titel01De spelenbank

subtitel Groepsspelen binnen
subtitel Groepsspelen buiten
subtitel Korte activiteiten
subtitel Avondsluitingen en bezinningen
subtitel Vrije Expressie
subtitel Manuele Expressie (knutselen)

De activiteiten in de spelenbank staan in het .docx, .pdf of .pptx formaat.

Voor de .doc(x) en .ppt(x) documenten heb je Microsoft Office (Word en Powerpoint) nodig of OpenOffice.
De .pdf documenten kun je openen met Acrobat Reader.

 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Watering 1- 8020 Ruddervoorde -