categoriegemeentekaart

titel01Scouts Kessel-Lo - O.L.V. Vlierbeek  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B2503G]
Gouw Oost-Brabant - District Bietenhoek
www.scoutsvlierbeek.be
Sneppenstraat 13, 3010 Kessel-Lo (Leuven)
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Vlierbeek.
Wij zijn een moderne scoutsgroep uit het Leuvense, meer bepaald uit Vlierbeek, behorende tot het district "Bietenhoek". Het groepsnummer is B2503M en B2504S Oost-Brabant.

De algemene gang van zaken wordt geregeld door de groepsleiding. Door middel van groepsraden worden de leidingsploegen bijgestaan met raad en daad. Verder wordt de groepsleiding geholpen door het secretariaat, materiaalmeesters, redactie "hoempapa" en uitbaters "BTV". Naast deze uitgebreide leidingsploeg, wordt de groepsleiding gesteund door een groot aantal vrijwilligers. Waarvoor onze dank!

We organiseren plezante, inventieve en assertieve activiteiten voor meisjes en jongens van 6 tot 18 jaar.
Waar?
Aan de lokalen van Scouts Vlierbeek
Wanneer?
Zondagnamiddag van 14u tot en met 17u voor de kapoenen en kawellen, van 14u tot 17u30 voor de jonggivers en givers. In december en juni op vrijdagavond van 19u tot en met 20u30 voor de kapoenen en kawellen, van 19u tot en met 21u30 voor de jonggivers en givers.
Lidgeld?
40 euro voor verzekering, hoempapa (het maandblad) en takwerking.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-02-15 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -