categoriegemeentekaart

titel01Scouts Sint-Niklaas - Vincies - Sint-Vincentius  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O3113M]
Gouw Waas - District Klaas
vincentius.scoutnet.be
Pijkedreef 100, 9100 Sint-Niklaas
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Vincies.
Onze scoutsgroep "Sint-Vincentius" bestaat uit een grote groep meisjes van 6 tot 18 jaar. Hier leren ze samen werken, samen spelen, samen problemen oplossen, samen in het leven komen te staan. Zelfstandigheid en vriendschappen worden opgebouwd, en alles wat hiermee gepaard gaat.
Waar?
Onze activiteiten gaan meestal door aan onze lokalen: Pijkedreef 100 (een zijstraatje van de Plezantstraat). Soms doen we echter ook op verplaatsing (de Ster, Puytvoet (bos), park, markt...) afhankelijk van de activiteit die door de leiding georganiseerd wordt. Dit wordt steeds duidelijk via de website gecommuniceerd.
Wanneer?
Elke zondagmiddag van 14u30 tot 17u15. Tijdens de examens van de leiding zijn er avondvergaderingen op vrijdag of zaterdag.
Lidgeld?
Lidgeld is aangepast aan de verzekering die vanuit Scouts en gidsen gevraagd wordt. Dit kan dus af en toe wijzigen. Kijk hiervoor best op onze website (www.vincies.net).
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-06-14 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -