categoriegemeentekaart

titel01Scouts Mechelen - Thila Coloma  (Toon zonder kaart)
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A3429G]
Gouw Opsinjoor - District Dyle
www.thilacoloma.be
Geerdegemstraat 80-82, 2800 Mechelen
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Thila Coloma.
Thila Coloma is een gemengde jeugdbeweging die in 1975 werd opgericht en ondertussen tot de grootste scoutsgroep van Mechelen is uitgegroeid. Ruim 400 jongeren voelen zich bij ons thuis. Hiermee zijn we de 5de grootste scoutsgroep van Vlaanderen.
Waar?
Geerdegemstraat 80-82 2800 Mechelen
Wanneer?
Zondag van 14u - 17u / 18u Geen vergadering op de eerste zondag van de maand
Lidgeld?
Met het lidgeld betalen wij het onderhoud van ons lokaal en materiaal. Ook de prijs voor extra activiteiten zoals de sportdag en de zwemvergadering zitten al in het lidgeld.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-30 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -