categoriegemeentekaart

titel01Tarcitius - Sint-Tarcitius  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4307S]
Gouw Kempen - District Zuiderkempen
www.tarcitius.be
Eikevelden 79A, 2440 Geel
Wij verhuren ons lokaal: Ecohuis Tarcitius.
Een Kempische scouts voor jongens vanaf 6 jaar! Onze scouts bestaat uit jongens tussen 6 en 18 jaar, onderverdeeld in 5 groepen. Elke zondag namiddag kan je van 14u00 tot 17u00 gezellig mee komen spelen met ons in en rond onze lokalen in de Eikevelden 79a in Geel.
Wanneer?
Elke zondag namiddag kan je van 14u tot 17u gezellig mee komen spelen met ons in en rond onze lokalen in de Eikevelden 79 in Geel.
Lidgeld?
Je mag op onze scouts twee keer gratis en voor niets komen proberen! Daarna is een inschrijving nodig. Om de inschrijving vlot te laten verlopen, kan u hieronder al een voorinschrijving doen, dan hebben wij van u nog slechts een handtekening en de betaling nodig. De inschrijvingsprijs voor een gans jaar bedraagt 35 euro per lid. Hierin zit de verzekering, het inschrijvingsgeld bij Scouts en Gidsen Vlaanderen en werkingsgeld voor de activiteiten. Wij hanteren geen verminderde tarieven voor meerdere kinderen van één gezin, simpelweg omdat onze bijdrage per lid aan S&GV deze 35 euro praktisch dekt. Gezinnen voor wie de inschrijving financieel moeilijk draagbaar is, bieden wij een spreiding van betaling aan. De mensen die een vrijetijdspas hebben, kunnen de prijs halveren. Hiervoor hebben we een kopie van deze pas nodig. Moest u niet weten wat deze pas is, dan kan u alle informatie hieromtrent op de site van het Sociaal Huis vinden. Via een mailtje naar groepsleiding@tarcitius.be kunnen we deze beide mogelijkheden discreet behandelen.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-12-16 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -