, 1, 179, Scouting Stasegem - Kerels Van Zannekin, 8530, [W2407G], Kerels Van Zannekin, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouting Stasegem  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd
www.rockstasegem.be" target="_blank">
Scouting Stasegem - Kerels Van Zannekin, 8530
Speltstraat 31
Sloeber
Scouting Stasegem is een jeugdvereniging die zich vrijwillig met de jeugd van Stasegem en omstreken bezig houdt. Wij zorgen voor beweging en recreatie met de bedoeling kinderen samen te brengen en om een leuke sfeer te verkrijgen in Stasegem!
Waar?
Onze scoutslokalen bevinden zich in de Speltstraat, dicht bij het voetbalveld en de stedelijke basisschool Zuid. Wij beschikken ook over een speelveld waar de meeste buitenactiviteiten plaats hebben. Indien het regent, kunnen we onderdak vinden in onze scoutslokalen. Ook niet onbelangrijk is dat we heel erg dicht gelegen zijn bij het recreatiedomein de Gavers.
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutingstasegem.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -