, 1, 254, Scouts Oostakker - Sint-Lucia, 9041, [O1309M], Sint-Lucia, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Oostakker  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd
https://www.facebook.com/Scouts-Sint-Lucia-873276626046202/?fref=ts" target="_blank">
Scouts Oostakker - Sint-Lucia, 9041
Antwerpsesteenweg 765
(naast parking Carrefour)
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/sint-lucia-oostakker.jpg
Een jeugdbeweging enkel voor meisjes (de kapoenen is de enige tak binnen onze groep waar ook jongens worden toegelaten). Elke zondagnamiddag valt er wel iets te beleven: op tocht gaan, knutselen, bosspelen, pleinspelen, sporten, verkleden... Elk jaar gaat iedere tak één of twee keer op weekend. In de zomervakantie trekken de kapoenen (6-7 jaar) en kabouters (8-10 jaar) samen op kamp en slapen in een gebouw. Het kamp van de jonggidsen (11-13 jaar) en gidsen (14-17 jaar) gaat door in de Ardennen en zij slapen in tenten.
Waar?
Onze terreinen kan je vinden naast de parking van de carrefour Oostakker.
Wanneer?
Elke zondag is er vergadering van 14u tot 17u30 (voor de oudste takken tot 18u) Soms (bv. als de leiding examens heeft) is er vrijdag een avondvergadering
Lidgeld?
Het lidgeld bedraagt dit jaar ? 39 voor het hele scoutsjaar (uitgezonderd weekends en kamp). Graag hadden wij van iedereen het lidgeld VOOR 20 oktober op het volgende rekeningnummer: BE 71 7374 4403 9569 met vermelding van naam kind + nieuwe tak + geboortedatum. Nieuwe leden mogen steeds drie keer proberen. Willen ze na de derde keer blijven, dan vullen we een inschrijvingsformulier in met adres-en persoonsggevens. Na het betalen van het lidgeld zijn ze dan ook verzekerd. De kapoenen dit jaar moeten in het eerste leerjaar zitten om te kunnen aansluiten of 6 jaar zijn. Ook enkel bij de kapoenen komen we op huisbezoek, de andere takken organiseren een ouderavond.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.gidsensintlucia.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -