categoriegemeentekaart

titel01Scouts Turnhout - Sint-Frans  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4106S]
Gouw Kempen - District Noorderkempen
www.sintfrans.be
Baron Frans du Fourstraat 30, 2300 Turnhout
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Waar?
De meeste van onze activiteiten gaan door in onze lokalen aan de baron frans du four straat 30 in Turnhout.
Wanneer?
Onze activiteiten starten meestal om 13.45u en zijn gedaan om 17.00u. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen. Deze worden tijdig meegedeeld door de leiding.
Lidgeld?
Ons lidgeld wordt voor het grootste deel gebruikt voor de verzekering bij scouts en gidsen vlaanderen. De rest wordt gebruikt voor de wekelijkse werking zoals kosten voor de energie, speelmateriaal,...
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-12-21 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -