categoriegemeentekaart

titel01Scouts Berchem - Sint-Albertus  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A1522G]
Gouw Antwerpen - District Zilverbeek
www.den22.be
Roderveldlaan 22, 2600 Berchem (Antwerpen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Den 22 Sint-Albertus, dat is een scouts met een traditie die teruggaat tot 1926. Als kleinere scoutsgroep leggen we de nadruk op een hechte band tussen al onze leden, op een werking waarbij oudere leden jongere leden vanalles aanleren. Elke zaterdag ravotten wij van 14u30 tot 17u op het veldje naast ons lokaal aan de Roderveldlaan; begin juli trekken we met z'n allen tesamen op groot kamp naar de Ardennen. Lid zijn van den 22, da's een echte scouts durven zijn, samen met je andere scoutskameraden!
Waar?
Ons lokaal bevindt zich aan de Roderveldlaan, nr 22. Dat is het lokaal naast de Q8 bij Berchem Sport.
Wanneer?
Elke zaterdag van 14u30 tot 17u.
Lidgeld?
Per lid vragen we per jaar ?50, gestort op de volgende rekening: BE67 3631 1634 6587, met de vrije mededeling "Lidgeld [volledige naam lid/leden]". U mag voor al uw kinderen tegelijk storten als u alle namen vermeldt.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-09-13 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -