categoriegemeentekaart

titel01Scouts Sint-Niklaas - Sint-Kristoffel  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O3104S]
Gouw Waas - District Klaas
www.sint-kristoffel.be
Heistraat 206, 9100 Sint-Niklaas
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Sint-Kristoffel.
Sint-Kristoffel is dé jongensscouts van Sint-Niklaas. Met meer dan 75 jaar zijn we niet enkel de tweede oudste scouts van district klaas, maar hebben we ook over de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd.
Wanneer?
Iedere zondagmiddag steekt de leiding de tofste vergaderingen in elkaar voor de leden. Wij kiezen voor bewust voor vergaderingen met een meerwaarde, waar amuseren in vriendschapsverband centraal staat.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-09-29 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -